2011. május 31., kedd

NEVIS MANTARY CARP MATCH BOT AKCIÓÓS! - Jelenlegi ára: 22 400 Ft

Hosszú fejlesztési és tesztelési időszak után büszkén mutatjuk be a 2010 év csúcskategóriás botcsaládját . Tehetjük ezt azért mert igazi unikumot sikerült alkotnunk. Már az felhasznált alapanyag gyártásánál arra törekedtünk hogy olyan kell legyen amely a végterméknek egyedi tulajdonságokat kölcsönöz.. A felhasznált anyag a HI-modulus IM-12 karbon amelyet a NEVIS maga fejlesztett ki botjai gyártásához.. Ezen az anyagcsaládon belül különböző minőségi szintek vannak amelyek meghatározóak a botok végső paraméterei miatt.
A HI-modulus karbon alapanyag legjobb tulajdonságokkal rendelkező fajtája a IM-12 minőségű osztály . amelyből a Mantaray botok készülnek. A 100% tisztaságú karbon szálakat egy speciális szerkezetű ragasztóanyaggal kötjük egymáshoz ami rugalmas kapcsolatot biztosit a szénszál rétegek között. Az ilyen a technológiával épített bottestekben megszűnnek a felesleges rezgéshullámok és dinamikus akciót kölcsönöz a botoknak.
Egyedi tulajdonsága a IM-12 karbon anyagnak hogy rendkívül széles dobótartományú botok pl. 8-30 készthetőek belőle. A orsótartók és a gyűrűk kiválasztásánál csakis az első osztályú alkatrészek jöhettek szóba amelyek örök élettartamúak és ellenállnak minden külső behatásnak.
Ez most valami egyedire sikerült mondhatjuk nyugodtan. Már a dobásteszteken elképesztő eredményeket sikerült elérnünk a fárasztás pedig egyenesen élményszámba ment ezekkel a botokkal.
Budapesten és környékén ingyenes kiszállítással!! Előreutalással ingyen posta!!
3, 90 m
3
Professzionális carbon IM12
8-30GR
14db
sic
csavaros
135cm
178g
Match
22400ft



Jelenlegi ára: 22 400 Ft

Az aukció vége: 2011-06-09 23:47
. NEVIS MANTARY CARP MATCH BOT AKCIÓÓS! - Jelenlegi ára: 22 400 Ft