2011. december 29., csütörtök

Nagyon édes baba játék kitekerhető csiga plüss - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

eladó a képen látható nagyon szép állapotú feltekerhet(vagy kitekerhető) kis csiga-biga, sok mindent tud: a talpain a fekete-fehér rész zizeg, ha hozzáérünk, a méhecske a virágról (ami tépőzáras) a felhőkhöz tud "repülni" és ott tépőzárral lehet rögzíteni(sajnos a tépőzártól a méhecske szalagja(ami egy kis selyem szalag) kibolyhosodott, kb 10ft kicserélni, de ha valaki szeretné, nagyon szívesen kicserélem, nekem van itthon selyem szalagom.. ), az egyik levél plüss anyagú, a másik virág közeépn babatükör van, a kis csiga háza a képen sípol, ha megnyomjuk, a katica szárnyát fel lehet hajtani és zizeg a szárnya. ha pedig végignéztük a babával, az egészet fel lehet tekerni és tépőzárhoz rögzíteni és egy kis csiga lesz belőle, lásd kép.
nagyon aranyos, és összetekerve csigaként kis helyen is elfér, ezt mindig vittük az autóba is, és nagyon jól elvoltunk vele a hosszabb úton is!
ja a csiga maga ha megrázzuk csörög, a nyakkendője pedig finom plüss anyagú (a csiga is plüss, de ez másmilyen), belül a csiga pedig pamut anyagú, így a sok különböző anyag tapintása is fejleszti a babát.
hossza kihajtva a csiga fejétől (ahol a rét kezdődik) kb 50cm, + a csiga feje és a talpa még kb 10cm.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-09 23:16
. Nagyon édes baba játék kitekerhető csiga plüss - Jelenlegi ára: 1 000 Ft